مدت زمان باقی ماندن مواد مخدر در بدن پس از سم زدایی

فردی که تصمیم می گیرد مواد مخدر را ترک کند درساعت ها و روزهای اولیه پس از ترک مواد مخدر به دلیل عادت کردن مغز و دیگر اعضای بدن به مخدر به عنوان یک ماده متحرک، حس خماری را تجریه می کند.


عوارض و پی آمد های قطع مواد مخدر را خماری می گویند که شامل دو حالت جسمی و روحی است.هر گاه سخن از خماری می شود، از این واژه با عنوان درد خماری یاد می کنند در حالی که خماری مژده ی بهبودی کارکرد اعضای بدن و بازگشت به حالت اولیه و نرمال جسمی فرد معتاد است.

نشانه های خماری
دوران خماری نشانه های متعددی دارد که هر فردی ممکن است یک حالت یا چندین حالت از آن را تجربه کند.
  • عرق سرد
  • اسهال و استفراغ
  • درد عضلانی
  • بی خوابی
  • بی اشتهایی
  • تپش قلب
  • دل پیچه های شدید
  • اضطراب و تندخویی 
جلسات مشاوره بهترین راه حل برای تحمل خماری
کمپ ترک اعتیاد حیات نو طی جلسات مشاوه ای که برای افراد قبل و بعد از ترک برگزار می کند، به افراد یاد می می دهد که چگونه با تدبیر روحی و روانی می توانند به خود کمک کنند تا دوران خماری و سم زدایی را طی کنند و صبورانه روزهای اول ترک را پشت سر بگذارند و خود را از دامن اعتیاد رها کنند. شعار ما در کمپ اعتیاد حیات نو این است که هزاران فرد معتاد این دقایق، ساعت ها ، روزهای خماری و سم زدایی را طی کردند و امروز به صورت فردی مفید در جامعه و خانواده ی خود به زندگی ادامه می دهند پس با کمی همت و حوصله می توان تاب آورد تا به پاکی رسید.
 
سازش با روند های خماری:
مراجعه به پزشک و متخصص: بارها گفته شده که کاهش و یا قطع یک باره و خودسرانه مخدر می تواند برای فرد خطراتی مانند حمله قلبی، صرع و ... را در بر داشته باشد.پس اگر تصمیم به ترک مخدر گرفتید در همان ابتدا به پزشک و متخصص مراجعه کنید تا با بررسی وضعیت جسمی و نوع مخدر و میزان مصرف تجویزاتی انجام دهد تا دوره ی خماری و سم زدایی را راحت تر طی کنید.
 
پذیرش حالت خماری:
در حالت خماری بدترین چیز این است که فرد به مجازات خود بپردازد.گذشته را فراموش کنید حتی اگر شما معتادترین فرد جامعه بوده باشید امروز تصمیم به ترک گرفتید . پس خود را سرزنش نکنید و به بهبودی کامل امیدوار باشید.
 
پایبندی در انتخاب و تجدید تصمیم اولین مرحله ی وسوسه درست پس از دوران سم زدایی به سراغ فرد می آید، به همین علت می گویند چنانچه افرد در کمپ های ترک اعتیاد به ترک بپردازد به دلیل عدم تماس با محیط خارجی راحت تر می تواند بر وسوسه خود غلبه کند. هر گاه فرد دچار وسوسه شد فقط باید تصمیم خود را در ذهنش مرور کند تا اعتماد به نفس و قوای روحی وی بازگردد. در کمپ ترک اعتیاد حیات نو ممدکاران عزیز در این لحظات سخت همراه افراد مراجعه کننده جهت ترک هستند و مانند یک دوست واقعی به کمکشان می شتابند.
 
حتما بخوانید : ترک اعتیاد در کمپ

مدت زمان باقی ماندن مواد مخدر در بدن پس از سم زدایی
بسته به نوع مواد مخدری که مصرف می شود میزان باقی ماندن آن پس از سم زدایی متفاوت است برای مثال هروئین 3 تا 4 روز و یا مورفین 2 تا 3 روز پس از پایان سم زدایی در بدن هنوز وجود دارد و چنانچه از فرد آزمایش ادرار گرفته شود در نتیجه آزمایش شاهد آن خواهیم بود. در مورد شیشه زمان متفاوت است و حود دو هفته یا 3 هفته خواهد بود.

پس مدت زمان باقی ماندن مواد مخدر با توجه به نوع آن متفاوت است اما آنچه که هائز اهمیت است تحمل روزهای پس از سم زدایی می باشد تا فرد بتواند با وسوسه های خود مقابله کند و دیگر به سمت مخدر کششی نداشته باشد و این مورد فقط با تصمیم قطعی فرد و کمک های خانواده و مشاوران در کمپ های ترک اعتیاد میسر می شود.
 

به مشاوره نیاز دارید ؟ با ما تماس بگیرید